E Hënë, 27 Prill 2015

rama-transballkanikja

Në Vlorë ka nisur ndërtimi i segmentit që lidh rrugën Transballkanike me autostradën Vlorë-Fier. Projekti parashikon krijimin e një plazhi me rërë në pjesën qendrore të gjirit, duke krijuar zona me gjerësi nga 50-100 m. Lartësia e zonës me rërë do të rritet duke u përshtatur me shëtitoren e vijës bregdetare, apo siç njihet ndryshe Lungomare.

Më shumë...

erjon-veliajAmbasada e Zvicrës, zyra e UNDP-së dhe Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë janë bashkuar për të filluar një program të ri për zhvillimin e aftësive të të rinjve.Programi i ri për punësimine të rinjve, synon të krijojë aftësitë e tyre të nevojshme për tregun e punës.

Më shumë...

ai-dhunaDhuna ne familje, mosndëshkimi në rastet e torturës dhe te keqtrajtimit, strehimi ne menyre te papershtatshme te njerezve qe jetojne ne varferi, perfshire edhe romet, jane pikat e erreta per Shqiperine ne raportin me te fundit vjetor te Organizates Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut Amnesty International. Raporti liston jo vetem problemet, por edhe rastet konkrete ku, sipas tij, jane shkelur te drejtat e njeriut. Amnesty ngre si problem madhor dhunen ne familje, ku gratë sipas tij jane viktima në shumicën dërmuese, por qe vetëm ne një te treten e rasteve (rreth 1 mije e 200) iu nënshtruan procedurave penale.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 9 nga 591

9

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në:


Moti

Me re

18°C

Tirana

Me re
Lageshtira: 56%
E Marte 12°C / 20°C Shi
E Merkure 11°C / 21°C Showers
E Enjte 9°C / 20°C PM shi
E Premte 12°C / 22°C PM shi