E Dielë, 26 Tetor 2014

liri-berisha-1Është vlerësuar nga një organizatë homologe në Nju Jork fondacioni shqiptar për fëmijët autik ‘Fëmijët Shqiptarë’. Sipas homologëve të huaj znj. Liri Berisha

 

ka investuar në këto 4 vitet e fundit në drejtim të Autizmit, duke ngritur kapacitetet për diagnostikim, trajtim dhe trajnime në fushën e Autizmit.
Modeli i Shqipërisë, me hapjen e Qëndrës Rajonale për Autizmin në Farkë dhe ngritjen e konsolidimin e modelit të punës për trajtimin e Autizmit, u komentua si shembulli më i mirë për të inkurajuar bashkëpunimin mes kombeve dhe për të përmirësuar ofrimin e shërbimeve ndaj familjeve të prekura nga Autizmi.

live-logo

Moti

Me diell

8°C

Tirana

Me diell
Lageshtira: 88%
E Hene 6°C / 20°C Kryesisht me diell
E Marte 6°C / 20°C Kryesisht me diell
E Merkure 6°C / 19°C Kryesisht me diell
E Enjte 6°C / 19°C Kryesisht me diell

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: