E Enjte, 29 Janar 2015

ministria-e-arsimit-tiraneMinistria e Arsimit ka publikuar këtë të dielë listën e pikëve të marra në lëndën e Letërsisë për të gjithë maturantët e Shqipërisë.

Ministria njofton se këto lista do të afishohën të hënën në të gjitha gjimnazet përkatëse të maturantënve. Provimi i letërsisë për maturanët ishte provimi i parë për ta, i zhvilluar në datën 1 qershor. Provimi përmbante 25 pyetje dhe 1 ese, 13 nga 25 pyetje ishin me alternative dhe 12 të tjerat me zhvillim.

Ndërkohë të shtunën maturantët ju drejtuan shkollave për të dhënë provimin e dytë të detyrueshëm atë të matematikës. Ndërkohë më 30 qershor për maturantët do të zhvillohen provimet me zgjedhje.

live-logo

Moti

Pjeserisht me re

7°C

Tirana

Pjeserisht me re
Lageshtira: 70%
E Premte 6°C / 12°C SP_WEATHER_HEAVY_RAIN_WIND
E Shtune 8°C / 13°C SP_WEATHER_PM_RAIN
E Djele 6°C / 12°C SP_WEATHER_RAIN_THUNDER
E Hene 3°C / 11°C Stuhi

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: