E Mërkurë, 01 Prill 2015

Eugen-Wollfarth22222OSBE është e interesuar për të mbrojtur dinjitetin e fëmijëve dhe drejtësinë për të rinjtë. Ambasadori i prezencës së OSBE-së Eugen Wollfarth e deklaroi këtë gjatë shpërndarjes së certifikatave për 17 të trajnuarit e parë të policisë për intervistimin e fëmijëve, të cilët viktima të dhunës dhe të trafikimit.

Ministri i Brendshëm, Bujar Nishani, vlerësoi diplomimin e punonjësve të policies, duke e përcaktuar si një ndihmë që i jepet proçesit hetimor.

Punonjësit e policisë u trajnuan me anë të financimit të dhënë prej Ambasadës franceze. Ambasadorja franceze u shpreh se do të vashdojë bashkëpunimin për realizimin e projekteve të tjera.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në:


Moti

Kryesisht me re

11°C

Tirana

Kryesisht me re
Lageshtira: 85%
E Premte 2°C / 18°C AM shi
E Shtune 8°C / 17°C Kryesisht me re
E Djele 8°C / 15°C SP_WEATHER_PM_RAIN
E Hene 4°C / 15°C SP_WEATHER_AM_RAIN