E Enjte, 24 Prill 2014

Eugen-Wolfarth1Shoqëria dhe politika shqiptare duhet të bëjnë më shumë për fëmijët jetim. Kështu u shpreh Ambasadori i OSBE-së në vendin tonë, Eugen Wollfarth, gjatë marshimit të fëmijëve jetimë në përkujtim të ditës kombëtare të kësaj shtrese shoqërore. Sipas tij është mjaft e rëndësishme që të respektohen të drejtat e fëmijëve jetimë, duke theksuar se mbështetja ndaj tyre është edhe kërkesë e Bashikimit Evropian. Ndërsa Drejtori i Përgjithshëm i “Institutit Kombëtar të Integrimit të Jetimëve Shqiptarë” Ilir Çumani, i bëri thirrje politikës që të hedhë më shpesh sytë nga këta fëmijë. Të pranishëm në këtë aktivitet ishin edhe përfaqësues të klerit fetar në vendin tonë, si dhe përfaqësues të sindikatave.

live-logo

Moti

SP_WEATHER_MIST

17°C

Tirana

SP_WEATHER_MIST
Lageshtira: 96%
E Premte 12°C / 20°C PM shi
E Shtune 11°C / 19°C SP_WEATHER_RAIN_THUNDER
E Djele 11°C / 19°C Showers
E Hene 11°C / 16°C Shi

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: