E Hënë, 19 Shkurt 2018

klosiNë saj të projektit të lançuar nga ministria e mjedisit për pastimin e shqipërisë, drejtuesi i këtij instiucioni Blendi Klosi ka ashpërsuar tonet me inspektorët e tij, duke kërkuar nga ata që të jenë në shërbim të qytetarit, dhe jo të abuzojnë me detyrën.

Më shumë...

2Në vijim të aksionit Task-Forcë për identifikimin dhe shkëputjen e lidhjeve të paligjshme të ujit të pijshëm, Bashkia e Tiranës, shoqeria e Ujësjellës- Kanalizimeve të ndihmuar nga Policia e Shtetit si edhe Policisë Bashkiake, monitoruan në terren situatën ku puna u përqendrua në zonën e Yzberishtit, Babrrusë, Rr. “Dhimitër Kamarda”, Rr. “Ali Demi”, zona e ish-Parkut të Autobusëve, e të tjerë.

Më shumë...

zjarrrNë një kohë kur temepraturat pritet të shkojnë 40 graë ditën e shtune, sipas emergjencave civile janë shfaqur 11 vatra zjarri gjatë 24 orëve të fundit në disa qarqe të vendit si Tiranë, Shkodër, Dibër, Fier, Berat dhe Elbasan.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 1 nga 638

Fillimi
Para
1

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: