E Hënë, 19 Shkurt 2018

Bashkia-e-Tiranes-konBashkia e Tiranës është e vendosur për të luftuar evazionin fiskal, konkurencën e pa ndershme dhe informalitetin. Në deklaratën e saj thuhet së, “ Bashkia e Tiranës ka qenë, është dhe do vazhdoi të jetë e vendosur për partneritet me biznesin ne kryeqytet. Të gjitha ato biznese që nga ana e tyre kanë një paqartësi, apo qoftë edhe një ankes i kanë patur dhe i kanë dyert e hapura në Bashki. Spekulimi për përfitim nuk i shërben askujt”, ka qenë pjesë e  deklaratës së Bashkisë së Tiranës e shpërndar ditën e sotme nëpër media. Kryetari i Bashkisë, në vijim të deklaratës ishte i hapur për tu ballafaquar me abuzimin politik që po i bëhet çështjes së taksave.  Kjo edhe në mbledhjen e fundit të këshillit Bashkiak, gjë e cila nuk u pranua nga ata që flasin sot për rritje taksash, kjo dëshmon që ajo po përdoret vetëm për konsumin e radhës të politikës shterp. Deklarata vazhdonë duke thënë se ” Bashkia do të vazhdojë të ndërmarrë hapa edhe masa konkrete për mbështetjen e biznesit, gjithashtu edhe për lehtësimin e barrës fiskale. Kjo që u përmend nuk do të thotë që dias biznese të paguajnë e disa të tjera të mos paguajn dhe tu bëjnë atyre konkurencë të pa ndershme. Ka marrë fund koha kur bizneset nuk paguanin në Bashki, por u a jepnin në dorë inspektorëve tatimorë”, përfundon kështu deklarata e Bashkisë së Tiranës.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: