E Mërkurë, 22 Tetor 2014

artan-hoPas tërheqjes së Zaganjorit tashmë është rradha e Artan Hoxhës të shuajë kureshtjen e qytetarëve shqiptarë se pse u tërhoq nga gara presidenciale. “Për arsye të rrethanave, zhvillimet e të cilave po bëheshin të këtilla që tejkalonin kufirin e pranueshmërisë sime, ndërkohe që shpresoja të kundërtën, vendosa të terhiqem nga kandidimi për Presidentin e Republikës. Duke ju falenderuar të gjithëve si për mesazhet e shumta të mbështetjes së kandidimit dhe po kështu ato të mirëkuptimit për tërheqjen, ju përshëndes me shumë respekt si miq të mirë” shkruan Hoxha.

live-logo

Moti

Kryesisht me re

18°C

Tirana

Kryesisht me re
Lageshtira: 79%
E Enjte 7°C / 14°C SP_WEATHER_HEAVY_RAIN
E Premte 6°C / 18°C Kryesisht me re
E Shtune 6°C / 20°C Pjeserisht me re
E Djele 4°C / 19°C Kryesisht me diell

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: