E Hënë, 19 Shkurt 2018

muzeu“Qendresa Historike per liri” me kete teme ne mjediset e Muzeut Historik Kombetar eshte celur ekspozita per nder te figures historike te Adem Jasharit. Ekspozita eshte e pasuruar me foto qe deshmojne per Luften Clirimtare te Kosoves si dhe per qendresen legjendare te familjes Jashari kundrejt shovinisteve serb. Ne muze ekspozohen per te paren here dhe armet e Luftes se Kosoves. Per drejtorin e Muzeut Historik Kombetar, Melsi Labi pasqyrimi i heroizmave te tilla jane detyrim ne sherbim te historise se kombit tone.  Nje mesazh domethenes 17 vite pas luftes se Kosoves e percjell Murat Jashari nje nder perfaqsuesit e familjes  patriotike. Ai u shpreh se pas sacrifices se luftetareve dhe patrioteve, e ardhmja e vendit mbetet tashme ne dore te punes se qeveritareve.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: