E Premte, 24 Shkurt 2017

prangosje1Policia italiane ka shkatërruar sot dy banda shqiptare të trafikimit të kokainës dhe ka arrestuar 11 shqiptarë. Ky operacion anti-drogë është ndërmarrë në orët e para të mengjesit të sotëm në qytetin e Venecias. Sipas policisë dy bandat kishin lidhur një pakt që të mos sulmojnë njëri-tjetrën ndërsa bashkëpunonin për të shpërndarë drogën në qytet. Sipas policisë droga hynte në shtetin italian përmes vendeve të Ballkanit.

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: