E Enjte, 18 Janar 2018

kataAutoritetet policore ne Spanje arrestuan dy nga perfaqesuesit kryesore te levizjes pro pavaresise se katalonjes ne vazhden e hetimeve mbi trazirat me te fundit qe perfshine Barcelonen.Gjykatesist e ceshtjes pohuan se Jordi Sanches i cili kryeson asamblene kombetare ne katalonje dhe udheheqesi i “Omnium Cultural”,Jordi Cuixart, kane pasur rol kryesor ne organizimin e referendumit te 1 tetorit duke sjelle kaos dhe protesta te gjithe Spanjen.

Më shumë...

brexitTe ndalohet Brexit eshte objektivi i nje grupi aktivistesh qe te marten ne Bruksel kane protestuar kunder daljes se Mbreterise se Bashkuar nga BE. Shume organizata te shoqerise civile dhe avokate mbeshtesin inisiativen e pagezuar  “EUnites March for Europe”.

Më shumë...

shkreliProkuroret federale ne Amerike i drejtuan gjykates kerkesen per nje seance te posacme gjyqesore drejtuar shqipetarit me te diskutuar ne amerike, Martin Shkreli me kusht qe shkrelit te mos I njihet e drejta e fjales.

Më shumë...

Më shumë artikuj...

Faqe 1 nga 1279

Fillimi
Para
1

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në: