E Hënë, 26 Shtator 2016

Stuhia ne Shkoder "paralizon" dhe permbyt qytetin

06 September 2016

Stuhia e shiut me erë të fortë, në formën e një cikloni, që përfshiu mbrëmë e se hënës qytetin e Shkodrës kur po luhej ndeshja Shqipëri-Maqedoni ka shkaktuar...

Më shumë >>

Banneri 468x60 Albanian-University

leka-2Princ Leka Zogu e Elia Zaharia, zbulojnë detajet e dasmës mbretërore

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në:


Analizë

Merkel, “e domosdoshmja” ne Europe
12/11/2015
article thumbnail

Shikoni perreth Europes dhe do vereni se nje lider qendron mbi te gjithe. Ajo eshte Angela Merkel. Francois Hollande eshte dorezuar nga pretendimi se vendi i tij udheheq kontinentin. David Cameron, i  [ ... ]


Politikë

Ekonomi

Kronikë

Sociale